Új termék: NPK Charolais

Üzletünkbe hamarosan új terméket listázunk be, hogy pontosan mit is?

„Két barát álmának megvalósulása kezdődött el 2006 végén, amikor megvásároltuk az első szarvasmarhákat azzal a határozott elképzeléssel, hogy a közép-európai régió legkiválóbb Charolais-tenyészetévé válunk.

2009-ben hoztuk az első Charolais tenyészállatokat, azóta közel 100 darab került Franciaországból a tenyészetünkbe. Mivel összesen 90 anyatehénnel dolgozunk ez egy nagyon erős genetikai alapnak mondható. Közreműködtünk több száz egyed hazai és külföldi tenyészetbe kerülésének a megszervezésében és lebonyolításában is, így ma már a tenyészállat export-import a szolgáltatási köreinkbe tartozik. Mindeközben megismerkedtünk egy teljesen más kultúrával is és rengeteg tapasztalattal gyarapodtunk. Szerintünk felbecsülhetetlen érték egy olyan bizalmi közeg megteremtése, ahol az üzlet révén, nemzetközileg elismert Francia tenyésztőkkel, mély baráti kapcsolat alakul ki.

Az utóbbi időszakban egyre fajsúlyosabbá vált értékrendünkben az egészséges táplálkozás szerepe, így megfogalmazódott bennünk annak igénye, hogy az organikus körülmények között felnevelt marhák húsát – figyelembe véve a gasztronómiai, élvezeti szempontokat is – érlelt marhahús formájában tegyük elérhetővé az érdeklődők számára hazánkban.

Mára az NPK Charolais márkanévben egyaránt hangsúlyossá váltak mind a tenyésztési, mind a gasztronómiai szempontok.

Talán több megközelítésből is érzékelhető, hogy az elhivatottság, az emberek, az állatok, és a termőföld iránt érzett tisztelet, szeretet, és megbecsülés, központi vezérlőelemei annak, akik vagyunk. Úgy gondoljuk, az, hogy értékteremtő tevékenységeinkkel az embereket szolgálhatjuk, kivételes lehetőség az életünkben, amiért rendkívül hálásak vagyunk.

Kiváló minőség, ellenőrzött forrás
Az állatok, vagy a saját tenyészettünkből, vagy olyan tenyésztő társunk telepéről kerülnek levágásra és feldolgozásra, akiknek a szemlélete az ökólógiai tartásmóddal azonos. Így garantált hogy az általunk készített termékek, hormon és egyéb terheléstől mentessek.

Vákuum csomagolás
Termékeink nagy része gyártástól számítottan két hétig friss marad. Tekintve, hogy az elkészítést követően egy két napon belül hozzád kerül, otthon a hűtőben még 10-12 napig fagyasztás nélkül tárolhatod. Ennek megörzésében segít nekünk a vakuum csomagolás.”

forrás: npkbeef.com

Terveink szerint az alábbi termékeket tudják beszerezni bioboltunkban:

  • Charolais marha májas pástétom, összetevők: marha belsőség, sertés szalonna, víz-jég, só, fűszerek.
  • Charolais marha juhbeles virsli, összetevők: marhahús, sertés szalonna, víz-jég, só, fűszerek.
  • Charolais marha sonka, összetevők: Marhahús, só
  • Charolais marha szalámi, összetevők: marhahús 70%, sertés zsír, bio füszerpaprika, fokhagyma, só, bors.

Továbbá az üzletben ki lesz függesztve a többi vákuumcsomagolt termék is, melyeket rövid határidős rendeléssel tudunk teljesíteni!