Termék teszt: NPK Charolais csípős marha szalámi

Termék teszt: NPK Charolais csípős marha szalámi

Összetevők: marhahús, sertés hasaalja szalonna, fűszerpaprika, parajdi só, fokhagyma, fekete bors, chili paprika

Származási hely: Magyarország

Nem tartalmaz allergént!

100g termék előállítása 130g marhahús és sertésszalonna felhasználásával készült.

Fontos megjegyeznem, hogy ez nem fizetett teszt, csupán egy szubjektív értékelés tőlem, hogy könnyebben megismerhessétek ezt a szalámit.

A céget már bemutattam egy korábbi alkalommal, amit itt találtok: http://www.egeszsegtarvac.hu/uncategorized/uj-termek-npk-charolais/

NPK Charolais csípős marha szalámit vákumcsomagolva vehetjük kézbe természetesen BPA mentes csomagolásban. Felbontást követően, jelen esetben egy majd fél kilós szalámit tarthatunk a kezünkben.

Nem túl kemény, kellően puha. Nekem személy szerint pont jó szárazságú. Bőre könnyen eltávolítható, kissé könnyen szakad.

A terméket magába kóstoltam, kenyér vagy zöldség nélkül.

Könnyen szeletelhető, vékonyabb és vastagabb szeleteket is szelhetünk. Magszagolva dominál a hús és a paprika, enyhe füstös, borsos illattal.

Jelenleg a csípős változatot teszteltük, ettől függetlenül az ízvilágban is a hús dominál, a pikánstól számomra egy fokkal erősebb csípősséggel. Ízes, kellően, de nem túlzottan fűszeres, fűszereik közt a fűszerpaprika, parajdi só, fokhagyma, feketebors, és chili lelhető fel. Egyéb anyagot vagy ízfokozót nem tartalmaz!

Összességében elmondható, hogy egy kiemelkedő minőségű húskészítményről van szó, mely füvet legelt és szabadtartású marhából származik.

Üzletünkbe ez a termék is beszerezhető, több más húskészítmények mellett.